5146J-051314-2

Jules Audemars tourbillon kronográf a mestermű művészi ‎replika órák készítés

amikor arra utal, hogy a Audemars Piguet Jules Audemars tourbillon kronográf ‎replika óra modell, azok számára, akik tudják, ez a csodálatos teremtés, ők egyetértenek abban, hogy ez egy remekmű a ‎replika órák a művészet. ezt a csodálatos ‎replika órák összekapcsolja a hagyományos frontális ellenőrzött kronográf a tourbillon, az egyik jól ismert eleme ‎replika óra készítés. Tourbillon megszünteti a hatások a gravitáció fel a függőlegesen tartott escapements.
Az Audemars Piguet Jules Audemars tourbillon kronográf ‎replika órák tápellátását egy egyedi kézzel kellett felhúzni mexhanism, amely nevét a 2889/2005 kaliberű. Ez a megoldás egy elektromos 72 órán végtelen futás. ez a mozgás a 286 elemet; Minden közülük kézzel töltik ki. minden acél alkatrészek kézzel ért véget. az ékszereket és csavarokkal szigorúan finomítani. ferde elemek és mindegyik csavar díszítette sokszor. A kerekek és fogaskerekek a különböző mechanizmusok pontosan jól megmunkált kínál optimális élettartam, a funkció és a számára is esztétikailag ízléses szépség.
Az Audemars Piguet Jules Audemars tourbillon kronográf ‎replika órák szerepelt egy olyan mechanizmus, amely mutatja ki a lenyűgöző csel használt 2889/2005 kaliberű. Jules Audemars csodálatos működtetni, minden lépést pontosan összeállítva az oszlop kerék. Audemars Piguet szállodából csodálatos kiállítás a zafír caseback. ez a ‎replika órák mutatja a szépség, a látványos Tourbillon egy rés a részletek finom ezüst számlap. ez a tárcsa erősíti csökken kezében arany. azt is elfogadott egy római számot óra jelölők. ez van szerelve egy híd, amely élek már finoman csiszolva. A Tourbillon készüléket mutatja pompás mechanizmus építészet csavaros kiigazított egyenleg kerék. ez ketyeg 21.600 rezgések óránként.
Az eset történik 18kt rózsa vagy fehér arany. ez caculates 41mm x 13mm és dupla zafír crystals.this pontosan teremtett a klasszikus kerek 18K esetben megjelenik egy lényeges különbség a csiszolt és kirakott felületek, valamint a termelési igények széles körű kézzel befejezését. Az Audemars Piguet Jules Audemars tourbillon kronográf ‎replika óra van tökéletesítette extravagáns krokodil szíj és egy 18 karátos arany deployant csattal, amelynek alakja ihlette a formáját Audemars Piguet kezdőbetűit. ezt a finoman létre ‎replika órák design, a művészileg bájos megjelenés és explicit kivitelezés, biztosan üdvözölte sok ‎replika órák rajongók.