replika órák

2022 First Look & Reactions to Rolex, Tudor és mások!

A Genfi Watch Show javában zajlik, ezért a világ vezető luxus hamis óramárkái közül sok éppen most mutatta be új, 2022-es modelljét. A 38 márka kiállításával idén először létezhet a Watches & Wonders Geneva élő eseményként. Vitathatatlanul ez az év legizgalmasabb időszaka a gyűjtők és a rajongók számára, ezért íme a hivatalos összefoglaló és a legfontosabb újdonságok áttekintése.
A Rolex idei év legnagyobb híre az új, rozsdamentes acél GMT-Master II 126720VTNR, amely zöld-fekete kerettel és balos koronával rendelkezik. Azonban az új replika Rolex Air-King 126900 is nagy figyelmet kapott, mivel ez az első alkalom, hogy a koronaőr megjelenik az Air-King kollekció egy modelljén. A Rolex sportreplica órakollekció további kiegészítései közé tartozik a Yacht Prestige 42 sárga arany változata, a fehérarany modellhez egy új ékköves számlap opció, valamint a Deepsea modell kissé módosított változata.
A Rolex replika órák katalógus klasszikus oldalán egy új platina Day-Date modell található, hornyolt előlappal és néhány új számlap opcióval a 36 és 40 mm-es modellekhez. A Datejust kollekció egy sor új számlappal is rendelkezik, amelyek a tavaly bemutatott hornyolt és tenyérmintás számlap bővítményéből, valamint a 31 mm-es modellhez egy új gyémánt készletből álló számlapból állnak, melynek homloklapján virágmotívum látható.
A Patek Philippe Pilot 2018-ban debütált utazási idejétől eltérően az új éves naptári utazási idő 5326G-ből hiányoznak a testvérek kiemelkedő nyomói a tisztább és áramvonalasabb esztétikai megjelenés érdekében. A Patek Philippe emellett bemutatja klasszikus Calatrava modelljének új idő- és dátumváltozatát, amely ugyanazt az esztétikát mutatja, mint az új Éves naptári utazási idő modell, szemcsés textúrájú szürke számlappal, fecskendőmutatókkal és sima előlappal.
Az éves kiadásokat illetően a Panerai általában minden évben egy-egy kollekciójára összpontosít. A Submersible a genfi óravásáron kapja meg a legújabb kiadásokat. Az új Panerai Merülő QuarantaQuattro 44 mm-es háza hagyományos rozsdamentes acélból, a márka újrahasznosítható acéljából vagy szabadalmaztatott szénalapú Carbotech anyagából készült.
Az új 44 mm-es merülőmotor a jelenlegi 42 mm-es és 47 mm-es karórák közé esik, bővítve a lehetőségek számát, és megerősítve a Panerai elkötelezettségét a fenntartható anyagok iránt. A Panerai acélanyaga ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hagyományos rozsdamentes acél, beleértve ugyanazt a kémiai viselkedést, fizikai szerkezetet és korrózióállóságot. Mivel azonban az ötvözet elsősorban újrahasznosított anyagokból áll, fenntarthatóbb, mint a hagyományos acél, így a Panerai csökkentheti környezeti hatását.
A Cartier mindig is elegáns, egyedi tervezésű órákat gyártott, amelyek a márka emblematikusai, amely márkát éppúgy ismerik ékszereiről, mint más óráiról. Megjelentek a klasszikus rajongói kedvencek új modelljei, mint például a Tank, a Panthère és a Santos-Dumont, valamint számos új Cartier Pasha óra, az egyszerű rozsdamentes acél modellektől a bonyolult referenciákig, sőt a repülő tourbillonnal felszerelt modellekig.