omega

A legjobb és legnépszerűbb replica omega seamaster 300 kerámia óra

http://www.replikaorakboltja.com/

Valójában az mk gyár nem készített omega órákat a múltban, a leghíresebb mk gyár által gyártott iwc mark sorozat és pilóta replika órák. A legjobb omega seamaster replikák a mi piacon a noob és bp gyár. Ma a mk omega seamaster 300 egy valódi svájci 2824-et használ, és ez egy valódi svájci eta mozgalom, nem pedig ázsiai. Így az ár kicsit drágább, mint más gyárak ára. Ha ezt az órát közvetlenül a gyárból kapom, a gyárigazgató elmondta, hogy az óra, amelyet hazavittem ma, az utolsó raktáron van, mert 2017-ben az egyik legjobb eladó, és az első tételt hamarosan elárulta. Így nagyon szerencsésnek kell lenned, mert valóban szerencsés, hogy ilyen szép minőségi reprodukciót lát. A menedzser azt is elmondta, sok ügyfelük kapott jó bókokat, és nagy elismerést adott. Replika szintje olyan magas, hogy nem lehetett azonosítani. Magas texturált karkötő, szuper lámpa és erős vízállóság. Egy szóval, akkor teljesen viselni az úszás, és menj egy omega butik minőségellenőrzés.
Az alábbiakban az Ön referenciájára vonatkozó előírások:
Mozgás: swiss eta 2824 automata
Funkciók: órák, percek, másodpercek és dátum
Tok: 316l rozsdamentes acél, 41mm * 13mm
Kristály: karcálló zafír
Keret: fekete kerámia
Tárcsa: fekete
Karkötő: acélszalag bevető csattal
Vízálló: 100m
Van egy matrica a kristályon, és olvashatsz “mk” betűket a matricán, mint látod a képeken. Miután megkapta az órát, könnyen mozgathatja a matricát, és nem marad a ragasztó a kristályon. Ennek legnagyobb előnye a valódi eta mozgás, de mivel a mozgás a hátsó háta belsejébe záródik, látni fogod, hogy az ezen az órán leginkább kedvelt rész a keret és a heveder. Azonban a replika omega seamaster keretnek saját tulajdonságai vannak, és a nagy hullámos, forgó keret nem olyan, mint a tengeralattjáró sima fogazású bezárása. A replika Omega fekete betétje valódi kerámiából készül, ezek a jelölések gravírozottak és bizonyos mélységűek, nem tiszta fehérek, ezek a keretmetszetek ezüstszínűek, egy kicsit szürke, mint a valódi omega seamaster előlapja. A karkötő négy sorban van szálcsiszolt összekötővel, a másik négy sor keskeny összekötővel van polírozva, így a különleges kontrasztos befejeződés vonzza az emberek legnagyobb figyelmet.
A fekete tárcsát zafírkristály borítja, amely nagy ellenállóképességű. A középső használt kéz piros. Óra és perc kéz üreges, mindkettő fehér fényt alkalmaz. A második kéz vörös teteje visszhangzik a piros “seamaster” szóval. Minden órányi jelző ezüstszegélye van, és fehér, lumineszcens anyaggal van feltöltve, ami nagyon ellentétben áll a fekete háttérrel. Tetszik a tárcsa kialakítása, még a sötétben is jól olvasható, mert a fény nagyon erős.
Összességében az mk gyár által gyártott omega seamaster replika aaa minõségû, más gyártókhoz képest a seamasterhez képest, és a dicséretét a 2824-es valódi élete miatt nyerte el. Ami engem illet, ha egy hamis omega-ra van szüksége ahhoz, hogy pontos és évekig működjön, ez teljesen helyes választás.

omegaomega