Az úton lehet megtalálni a tökéletes (első) replika órák

16570-1214-2

16570-925-9

16570-925-8Úgy tűnik, ez egy könnyű dolog, azoknak, akik nem sokat nézni. Elmész ékszerészek, az értékesítési személyzet kap információt, döntéseket hozni, és kifizeti a pultnál. De tudjuk, hogy jobb, mint ez. Tudod, jobb annál. Ez kényes kérdés, ez eltarthat egy ideig, hogy kap választ. Mi végigvezeti Önt lépésről lépésre a folyamat ebben a cikksorozatban, “Az úton lehet megtalálni a tökéletes nézni” itt Chrono24.
Mielőtt elkezdenénk a mi lépésről-lépésre történő megközelítést, hogy megtalálják a tökéletes nézni, mi szeretnénk bemutatni három aranyszabálya Önnek:
1. Képezd magad.
A cikk elolvasása után egy jó kezdet! Próbálj meg tanulni, amennyire csak lehetséges ebben a kérdésben, és győződjön meg róla tölteni bölcsen ezt a változást a nehéz blokkokat. Olvassa el a kedvenc márkák és modellek, ha elérheti az események listája. Honnan tudod, ha a hamis órát tökéletesen illeszkedik az Ön számára? Különösen, ha ez az első replika óra (igen, sok lehet követni, ha a hamis órát szenvedély sokkal később, tettél egy nagyszerű első vásárlás), van, hogy a helyes döntés, mert ez lehet egy jelentős vásárlás. Meg fogja viselni ezt a gyönyörű hamis órát sokáig, és azt szeretné, hogy rögtön az első alkalommal.
2. Dönt a költségvetés helyes.
Ne feledd, ez a tökéletes első óráját, kell örökké tartani, és kielégíteni minden kívánságát ‎replika órák. Ez jelentheti azt, hogy (valószínűleg), hogy többet költ, mint amennyit eredetileg tervezett, de lehet, hogy sokkal többet ér. Nem akarom, hogy sajnálja később (“Bárcsak lenne ……”).
3. vásárolni, amit szeret.
Ne hallgatni mások mit szeretne vásárolni. Meg kell megvenni. Akkor valószínű, hogy viseljen egy hamis órát naponta több éve, így kell igazán szerelmes ‎replika órák. Nos, annak érdekében, hogy segítsen, tettünk egy rendezett listát, akkor be ezt a cikket, amit végigvezeti Önt lépésről lépésre cikket Chrono24 negyedik reményű magazin itt. Az első cikk bemutatja, hogy nagyjából mit gondolunk a legfontosabb szempont a vásárlás, hogy az első finom időmérő. Később külön cikket fogunk belemenni további részleteket az egyes lépéseket.
A. típusa hamis órát -Mi a legjobb módja annak, hogy replika óra, amely megfelel az Ön személyes stílusát?
Ha Ön olyan személy, aki alkalmas a mindennapi befelé forduló, mint olvasás költészet, hallgatva Mahler-szimfóniák és a meghajtó Toyota Avensis például, akkor egy teljes arany Audemars Piguet Royal Oak Offshore és gyémánt keret talán nem a legjobb választani. Ez lehet a különböző típusú ‎replika órák (búvár óra, ruhát nézni, kísérleti ‎replika órák, katonai formában, stb) és stílusok (arany, acél, négyszögletes, kör, nyolcszögletű, stb) jó megértése a Jó ötlet, és melyik illeszkedik az Ön életstílusához.
B. Ár Kategória – Talán a legfontosabb dolog a költségvetést. Mennyit akarsz költeni?
Ha egy maximalista mechanikus replika órák, és szüksége van egy bizonyos minimális költségvetést. Azonban sok íz, sok pénzt ritkán jó kombináció, úgyhogy ne aggódj; mi megmutatjuk, néhány nagyszerű lehetőségeket mindegyik áron. Azt fogja mondani, hogy miért jó hamis órát egy bizonyos ár, hogyan lehet még találni egy jó hamis órát egy tisztességes összeg. Készítse el Excel munkalapon!
C. Márkák – Rolex. Mi? Rolex! Nem, komolyan, több márka mellett ezt a (nagy) márka Genfből.
Van egy kis kutatást, hogy melyik márka tükrözi az életed, mi, és a bók (egyéb) dolgokat finomabb, azt tapasztalja, hogy az életben. hamis órát Márkák szüksége az Ön számára. Megmutatjuk a legfontosabb márka van, és hogy hogyan illeszkednek be az életedbe, hogyan hívják őket, hogy mi a helyzet. Mi is segít megtudni, kisebb és kevésbé ismert márkák felfedezheti magának. Ha Ön a munkák, testsúlya meghaladja a 100 kg-ot, és szeretne dolgozni a klasszikus Mustang hétvégén, hogy Piaget Altiplano lehet, hogy nem jó ötlet.
D. Érték -Bár nem kívánja eladni hamis órát rövid távon, még mindig úgy érzi, nagyon boldog, hogy tudja, hogy ez legalább nem csökkenhet, a sebesség az új Alfa Romeo.
Bár ez egy kicsit nehéz témában – mivel ez igényel némi ismerete ‎replika órák -, és mi megpróbáljuk elmagyarázni, hogyan kell kezelni a piaci értéke az órát. Végül, areChrono24, így tudjuk, hogy a piaci trendeket.
E. mozgalmak -Talán ez magasnak kell lennie a listán. Azt már tudjuk, hogy szeretne egy mechanikus óra, de tudnod kell, mi az, mindezt beszélni “teljes”?
A szív – vagy lélek – minden időmérő. Egyes márkák használni külső mozgását, és tedd kevés erőfeszítést annak érdekében, hogy jobb, mint most, és más márkák a belügyminiszter, hogy hozzon létre egy mechanikus szerkezet teljesen kézzel történik a legmagasabb szinten a végső cél. Érdekel? Ha érdekel? Mi megmondjuk.
F. funkciók és szövődmények -Az nem nézni az embereket, ez egy kicsit furcsa beszélni komplikációk, de kérem, higgyék el nekünk, nincs jobb szó, hogy leírja néhány a funkciók és a mechanikai ‎replika órák.
Valószínűleg csak szükség van egy óra, perc és használt. Talán egy időpontra, vagy akár egy nap mutatója. Kinek kell a stopper, egy perc ismétlő vagy akár az egész konstelláció a föld, Hold és a Nap karjukon? Ez a téma fogja érinteni a leggyakoribb szövődmény és a funkció, az emberek replika óra és miért jöhet jól, vagy hogy miért olyan jó, hagyja, hogy a karóra.
G. Pontosság -Bár nem olyan pontos, mint a mechanikus ‎replika órák rádió vezérelt digitális óra, sok erőfeszítést valósulnak meg a kutatás és fejlesztés és a gyártás finommechanikai ‎replika órák.
Milyen kihívásokkal kell egy hamis órát márka arcok az alkotásra vonatkozóan pontos karóra? Milyen eltérés elfogadható, milyen kritériumok alapján? Hogyan kapcsolódik ez a mozgalom “mozgalom” részt, és a mozgás, vagy akár a végén a szövődmények vagy funkció? Ez az utolsó tétel a listán ad egy kis betekintést enged a tökéletes nézni.