replika órák

Tökéletes Patek Philippe Amagnetic márkájú óra

A Patek Philippe 3417-es modellje egy ikonikus modell, amely érdekes szerepet játszik a gyártó történetében. A 3417-et 1958-ban vezették be, és az 1960-as évek végéig gyártották. Miközben számos antimágneses időmérőt gyártottak – mint például a Railmaster, Milgauss és Ingenieur –, Patek Philippe kifinomult terméket készített a szakemberek számára. Ez a példa egy nagyon vonzó számlappal rendelkezik, amelyről úgy gondoljuk, hogy érintetlen. A tok enyhén polírozott, de nagyon vonzó a csuklóján. Az óra átmérője 35 mm (a fülek között 43 mm).
A Patek Philippe 570 kollekciója az egyik legkifinomultabb és legnépszerűbb ruhaóra. Ez a Calatrava kollekció ikonikus modellje. Ez az 570-es modell karóra az egyik legszebb példány, amit valaha tartottam. A fehérarany tok kivételes és csiszolatlan. Alkalmazott dauphine órajelzőket tartalmaz.
Ez az óra nem tartalmazza az eredeti dobozt és a dokumentációt. A Patek Philippe által készített, kézzel tekercselt Caliber 27 SC mozgató hajtja. Ez az óra a Patek Philippe archívumából származó kivonattal érkezett, és 1962 júniusában állították elő és adták el. A HODINKEE magazin egyik számában is szerepelt.
Ez a Patek Philippe 2011-ben piacra dobott, kivételes nagy komplikációjú referenciaórája. Ezt az öröknaptár-kronográfot a CH 29-535 PS Q szerkezet hajtja. Az óra 014-es számlappal rendelkezik, egy nagyon ritka zöld és fekete lakkozott számlappal, arany órajelzőkkel. Örömmel kínálom eladásra ezt az alkalmazási darabot.
Ez egy nagyon különleges replika Patek Philippe Reference 5396G. A 324 S QA LU 24H kaliberű óra hajtja, egy automatikus éves naptár. Ez a számlapváltozat a személyes kedvencem, szürke talpdíszítéssel és felvitt Breguet számokkal. Van rajta egy dupla aláírású számlap is, amelyen a híres New York-i kiskereskedő, Tiffany & Co.