Népszerű Rolex Daytona gyémánt készlet

Talán a leglenyűgözőbb dolog ezekben a nem szokatlan Rolex replika órák az agilitás, az a képesség, hogy bármi manipulálható vagy meghatározható a tényleges témájuk, ihlet, tervezés vagy kivitelezés körül. Az órák 14 oldalas hivatalos bemutatójában Rolex két teljes oldalt szentel: “Az Oyster Perpetual Cosmograph Daytona versenyen született, és ez a benchmark azok számára, akik szenvedélyesek a vezetésért és a sebességért.” Mint bárki mondja!
Hitelének tekintve, a Rolex ezt a verziót “titokzatos és csillogó” -nak nevezi – ez a leírás nehezen vitatható. A két szó pontosan ott van, ahol a show véget ér, mert mögöttük egy nagyon száraz 36 trapéz gyémánt leírása az előlapban és egy burkolt fekete lakkozott tárcsa, “pezsgő színű kronográf számláló, átlapolva fekete lakkozott és gyémánt”. A teljes dokumentum többi része a Rolex, amely lenyűgöző tulajdonságait ismerteti, mint például a Manufacture Rolex Caliber 4130, az Oyster tok, az Oysterflex karkötő, ugyanúgy, mint minden más órához.replika órák replika órák
Ami az alapvető specifikációkat illeti, a tok egy régi, de arany színű, 40 mm-es Oyster Cosmograph Daytona tok, amely egy eltávolíthatatlan rögzítőszerkezettel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy soha ne csatlakoztasson háromszoros szilárd arany Osztriga karkötőt.
A szilárd, 18 karátos arany tokban a Rolex Manufacture Caliber 4130 található, pontosan ugyanaz a mozgás, mint minden más, jelenleg gyártott Cosmograph Daytona-ban. A Cerachrom kerámia előlapját 34 trapéz vágott gyémánttal cserélték, amelyek mind láthatatlanul vannak beállítva, egymáshoz szorosan egymásra helyezve – a szakértők a láthatatlan beállítást az órás gyártás legnagyobb kihívást jelentő beállítási technikájának, a rés előkészítésének, valamint a vágott, pontosan megfelelőnek kell lennie az egész.
Megértem, hogy a mai számítógépes világban valószínűleg a legjobb, ha nem mondunk semmit – és ha a svájci órák készítésének kultúrája minden bizonnyal világszínvonalú, akkor “úgy dönt, hogy nem kommentál”. Vagy megkapja / szereti első látásra, vagy valószínűleg soha nem fogja, és Rolex úgy tűnik, hogy nem igyekszik megpróbáltatni, hogy megbuktasson – kivéve a szép fotózásért.
Akár te, akár én, akár bárki másnak tetszik a Daytona 116588TBR Rolex óra, objektíven szólva ez egy óra, mind annak végrehajtásakor – egy ok, amiért nem látja a láthatatlan baguette beállítást vagy a trapéz alakban vágott gyémánt keretét merész megjelenés. Az eredeti ponthoz való visszatéréshez a következő megjegyzéstel fejezem be. Könnyű gondolkodni a Rolex-ről, mint egy kiváltságos márkáról, amely a világot irányítja, de ha a Rolex csinál egyszerű, akkor a márkák is.