Rolex Yacht-Master kéttónusú 116621 áttekintés

replika órák

A Rolex yacht master, amelyet 1992-ben indítottak elő, újabb kiegészítés a márka katalógusához, és sokkal tágasabb és luxusabb, mint a ikonikus Submariner merülési óra. Bár a tengeralattjárók jobban megfelelnek a felszín alatti szellőzéshez, a Yacht-Master jól teljesít fedélzeten és akár szárazföldön is. Az elmúlt évtizedekben a Rolex Yacht-Master megőrizte hírhedt luxus esztétikáját, amelyet tovább vizsgálunk a kéttónusú Everose Rolesor Rolex 116621 ezen áttekintésében.
A Rolex Yacht-Master 116621-et 2016-ban adták ki a Baselworld-ben, ugyanabban az évben, amikor a Rolex bemutatta az Oystersteel és a kerámia Daytona terméket. A dob indításakor a ref. Az 116621 volt a Yacht-Master első Everose Rolesor verziója, amely az Oystersteel-et párosította a márka aláírással ellátott 18 kt rózsa-arany ötvözetével. Megjelenését az új Daytona körüli pletykák árnyékolták, és most, hogy a por leülepedt, ref. Az 116621-es figyelmet fordít a tájékozott gyűjtők.
A Yacht-Master 116621 hajtómű Rolex belső kaliberű 3135 mozgása. A Cal 3135-et pontosságának, megbízhatóságának és egyszerű használatának köszönhetően évtizedek óta használják a Rolex számos dátumú hamis órájában. Amellett, hogy a Cal.3135 öntekercsel és pulzál a szokásos 28 800 BPH frekvencián, rendelkezik egy automatikus dátumváltó mechanizmussal és 48 órás energiatartalékkal. A mozgás új verziója egy Rolex szabadalmaztatott, paramágneses kék Parachrom szőrszálakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a Yacht-Master 116621 pontosságát napi -2 / + 2 másodpercen belül.
A COSC által tanúsított mellett ez azt is jelenti, hogy a hivatalos szállítás megfelel a svájci kronométer tesztelő intézet, a Cal. A Yacht-Master 116621-ben található 3135-es szintén tartalmazza a Rolex Chronometer legmagasabb szintű tanúsítását, amely szigorúbb időzítési és teljesítményszabályokat követeli meg, mint a hagyományos kronométer-besorolású kampány.
Mérete szempontjából a Rolex Yacht-Master 116621 továbbra is ugyanaz, mint az előző 40 mm-es kagylóhéj. Az eset fel van szerelve soros aláírással ellátott, 60 perces, homoklapú, forgó kerettel (amely 1866 k-os Everose aranyból készül, hivatkozási szám: 116621), és a Rolex hármas zárkoronával, amelyet az egyedi Monobloc közepébe csavarnak be. blokkolja és 100 méteres vízállóságot ígér. A Rolex Yacht-Master olyan görgőkkel is rendelkezik, amelyek hajlamosabbak és kúposabbak, mint a jelenleg gyártásban szereplő többi sportmodell, így a replika órák kifinomultabb és kifinomultabb megjelenést kölcsönöz.
Az eredeti ref. Az 116621-et párosítva az Everose Rolesor-val meleg színekben, lenyűgöző csokoládé napsugárzó tárcsával, amely magában foglalja az időjelölőket, a kezeket és a Rolex logót rózsa arany díszítéssel. Később hozzáadtak egy fekete tárcsázási opciót; Ugyanakkor a barna és a fekete számlapok továbbra is nagyon népszerűek a használt vásárlók számára.