replika órák

Patek Philippe új nagy szövődményei

A Baselworld törlésével nagyon jó lehet az az év, amikor Patek Philippe egyetlen új órát sem ad ki. Szerencsére azonban ez nem így van, mivel nem egy, hanem három új fő szövődményt hoznak. Bár a létező olcsó replika órák némelyike, mindegyikük hoz valami újat, ami nagyon népszerűvé teszi őket.
Az új Ref.5370P-011 átveszi a Ref.5370P-001, a fekete számlapos, másodpercenként osztott másodperces kronográf helyét, amelyet 2015-ben mutattak be, és most megszüntetik. Az új modell ugyanaz a 41 mm-es, platinából készült tok, a lenyűgöző CHR 27-525 gyártási mozgással együtt. Ami más, az a számlap. Ahol a Ref.5370P-001 kissé formális megjelenésű volt, fekete tárcsája miatt, a Ref.5370P-011 valamivel hétköznapibb, mivel Patek Philippe a kék színt választotta. Még különlegesebbé teszi, hogy a számlap nagy gazdag zománc, ami nagyobb mélységet és szinte misztikus fényt kölcsönöz neki. Ez kétségtelenül az órát fogja azonnal elérni Patek Philippe ügyfeleivel.
Valaha a sárga arany volt a szabvány, de az utóbbi években a fehér és a rózsaszín arany felülmúlta népszerűségét. Most megfordul az árapály, és azt látjuk, hogy egyre több márka (újra) vezet be ilyen színű nemesfém órákat. Patek Philippe csatlakozik hozzájuk, mivel az utolsó öröknaptár-kronográf, amely sárga aranyból volt elérhető, a ref.5970J volt, amelyet 2009-ben leállítottak. A Ref.5270J-001 ugyanaz az óra, mint a platina és a rózsaarany esetében. A sárga arany és az ezüst számlap kombinációja azonban elsősorban a klasszikus Patek Philippe öröknaptár-kronográfjára vonatkozik. Ezzel a márka tovább bővítheti a Ref.5270 népszerűségét, amely bevezetésekor Patek Philippe első öröknaptár-kronográfja volt egy gyártási mozgalommal.
Míg az előző két hamis óra már nagyon csábító, a harmadik ez még inkább. Nemcsak kombinálja a Tourbillont egy percismétlővel, de ezek a bonyodalmak a nyitott tárcsán keresztül is láthatók. Patek Philippe eredetileg ezt az órát készítette a tavalyi szingapúri nagykiállításra, de most a rendes kollekció részévé válik, mint egy egészen más színvilágban.
Az óra vizuálisan látványos, különösen akkor, ha egy perces kézismétlőt használ. Szokatlan módon a tok rózsaaranyból készült, de az oldalán lévő üreges betétek és a fülbevalók fehéraranyból készültek. Az átjátszó csúszkája is így készül. Ez éles kontrasztot nyújt, és replika Patek Philippe is ezt a kontrasztot használja az órák hátulján. Ott a mozgást rámpa veszi körül, de hasonló a platina betéthez. Ez olyan arénaszerű teret hoz létre, amelyben a különleges mozdulatok kerülnek a középpontba, ezzel az óra valóban a következő szintre kerül.
Csodálatos TAG Heuer csatlakoztatott órát hoz
Repül az idő, amikor jól érzed magad. Nehéz elhinni, hogy a Tag Heuer piacra dobta a csatlakoztatott órák harmadik generációját. Az első bevezetése után azonnal az ipar referenciaértékévé vált. Nem csak a praktikus használata és az intuitív irányítása miatt, hanem azért is, mert maga az óra is egyszerűen testreszabható a saját stílusának megfelelően. Tag Heuer ezt az egy lépést tovább tette, új stílusokat, cserélhető hevedereket és néhány új tárcsát vezetett be, hogy üdvözölje a nyár beköszöntét.
A 45 mm-es nagy óra most rozsdamentes acélból kapható, kerámia kerettel, csodálatos mélykék színben. Ez az óra rozsdamentes acél karkötőn vagy kék gumihevederen található. Ha inkább a lopakodó megjelenést részesíti előnyben, a TAG Heuer titános Connected-et is kínál homokfúvott kivitelben és fekete gumihevederrel. Azok számára, akik egy csomó színnel szeretnénk a nyári hónapokat, a TAG Heuer kibővítette cserélhető sávjainak sorát neon sárga és hárs zöld színnel.
A TAG Heuer új számlapokat is bemutatott, amelyek nemcsak az új replika óratulajdonosok, hanem a meglévők számára is előnyösek. Héliosznak nevezték el, a görög mitológia napistenéről. Itt láthatjuk az intelligens óra valódi erejét, amely a csatlakoztatott óra, mivel választhat klasszikus kronográf-elrendezéshez, de hozzáadhat egy extra funkciót is. Ezzel egy vagy több kronográf-számlálót felcserélhet a napkelte és napnyugta idejét, egy második időzónát vagy tíz órás időjárás-előrejelzést mutató kijelzőkre.
A dátum hat órakor látható, a teljesítménytartalék analóg mutatójával együtt. Hogy teljes mértékben megfeleljen a nyárnak, a TAG Heuer négy különböző színben kínálja ezeket az új számlapokat; Sötét, borsmenta, mélykék és cseresznye. A Tag Heuer órák, cserélhető szalagok és tárcsák bővülésével a Tag Heuer tovább erősödött viszonyítási alapként, és biztosította, hogy bárki is viseljen okosórát, élvezhesse a nyári divatot, miközben továbbra is mindennél felül áll.