Valami, amit tudnod kell a Rolex Submarinerről

replika órákA Rolex Submariner minden idők egyik legismertebb órája, több tucatnyi iteráción esett át 1953-as megjelenése óta. Referencia pont: A Rolex Submariner replikájának megértésével a Submarinert és almárkáit boncolgatjuk. A Rolex Submariner megértésében a Submariner-t és azokat a finom részleteket boncolgattuk, amelyek minden verziót egyedivé tesznek. Rolex Submariner
A tágabb termékcsaládon belül ez kitölti a hiányt a Rolex Professional búvárórák sorában. A Rolex most kínálja a 40 mm-es Yacht-Master-et, ezt az új 41 mm-es Submariner-t, a 42 mm-es Yacht-Master-t, a 43 mm-es Sea-Dweller-t és a 44 mm-es Deepsea-t (és egy kivételt – a 37 mm-es nemesfém Yacht-Master-t).
Ez azt jelenti, hogy elméletileg beléphet egy Rolex AD-be, és beszerezhet magának néhány változatot a Rolex Submariner-ről a 40-44 mm-es tartományban bárhol, a rendelkezésre álló különféle fém, tárcsa és előlap konfigurációkkal. Mint minden Rolex sportóra, ezt az új Sub-t is nehéz találni, és az az ötlet, hogy belépjünk egy Rolex-kereskedőbe, és válasszon egy csomó részvényopciót, tiszta fantázia, de ez egy másik történet teljes egészében Localdlish-től.
Ahogy a Rolex az elmúlt öt évben bemutatta a Chronergy felszereléssel ellátott legújabb mozgalmakat, érdekes lesz megnézni, hogy a professzionális tokok és karkötők újfajta megközelítése eljut-e más modellekbe. Őszintén szólva meglepődnék, ha nem. A Rolex nem csinál semmit légüres térben. A következő GMT-Master vékonyabb fülekkel rendelkezik? Vagy a következő Explorer más stílusú Oyster karkötővel rendelkezik?
Világszerte sok ember számára a replika Rolex Submariner a “jó óra” platonikus ideálja. Sok esetben ez jut eszembe, amikor kimondja az „óra” szót. A gyakran használt “ikonikus” szó egyszerűen nem teszi lehetővé a tengeralattjáró igazságszolgáltatását, így annak bármilyen módosítása nagy dolog. A klasszikus Rolex divat szerint a genfi órásmester inkább suttogás helyett kiabálás mellett döntött, így a Submariner jelentős frissítést kapott, amely nem hagyja, hogy a Sub rajongói a régi szép időkben visítsanak.