Melyik Rolex órát viseli Warren Buffett?

Hihetetlenül kielégítő, ha egy óra tökéletesen megfelel viselőjének személyiségének. Steve McQueen kemény fickó vonzereje ideális párját megtalálta a replika Rolex Submarinerben, míg a Daytona első generáció kifinomult tiszteletlenségét lényegében kortársának, Paul Newmannek tervezték. De mit viselt az „Omaha Oracle” – a világ legsikeresebb befektetője és a világ hetedik leggazdagabb embere – Warren Buffett csuklóján, a képernyőn kívül?
Mire Buffett 1951-ben megszerezte közgazdász diplomáját a Columbia Egyetemen, már majdnem 10 000 dollárt keresett új vállalkozásától. Alig több, mint egy évtizedre lenne szükség ahhoz, hogy ezt a pénzt az első milliójába fordítsa.
1962-re Buffett, már milliomosként és ügyesen azonosítva az alulértékelt vállalatokat és befektetve azokba, Buffett elkezdett részvényeket vásárolni a Berkshire Hathaway http://www.replikaorakboltja.com/ nevű textilgyártóban. 1965-re átvette a vállalat irányítását, és áthelyezte a gyártásból más területekre, ahelyett, hogy olyan médiaóriásokban kezdett volna részvényeket szerezni, mint a The Washington Post és később az ABC. A GEICO biztosítócsoport és az Exxon olajcég szintén korai nagy jelentőségű befektetései közé tartozott.
Ma Warren Buffettet az egyik legkaritatívabb emberként ismerik el, aki kezességvállalása szerint teljes vagyonát jó ügyeknek ajánlja fel, ez az Egyesült Államok legnagyobb jótékonysági cselekedete. története, és megalapította Bill Gates-szel az ígéretet annak reményében, hogy több szupergazdag embert toboroznak a vagyonuk felajánlására is.
Warren Buffett Rolex-jének mindenképpen van egy zafírkristálya, amely azonnal kizárja az összes régebbi, 4 jegyű referencia modellt, mivel a ref. Az 1803-as és minden korábbi naptárórán akril kristály található. Innentől kezdve elég nehéz meghatározni, hogy melyik 36 mm-es Rolex elnök van a tulajdonában, de a fülek alakja és befejezése alapján valószínűleg ez az ötjegyű sorozat egyik modellje, mivel a következő 6 jegyű generáció kissé szélesebb fülek és teljesen magas fényezés. Ezt bizonyítja az is, hogy állítólag több évtizede ugyanaz a Rolex elnök tulajdonosa.
Nem titok, hogy Buffett hihetetlen sikerének egyik kulcsa általában csak olyan vállalatokba történő befektetés, amelyek termékeit kedveli és használja. Buffett épp ezért továbbra is a Coca-Cola talán legnagyobb érdekelt fele, és a múltban is megpróbálta megvásárolni a Rolexet, és hozzáadni figyelemreméltó portfóliójához.